41è Aniversari Ateneu Llibertari Poble Sec – Inauguració exposició | Dj 28 – 19h

ATENEU LLIBERTARI DE POBLE SEC

Petit repàs de velles i noves lluites

Inauguració exposició commemorativa. Romandrà a les parets de La Base del 28 de febrer al 20 de març

Debat: “Presència llibertària en quatre dècades”

Hem penjat de les parets de La Base unes pinzellades de la trajectòria de l’Ateneu Llibertari de Poble Sec.

Des de la “Transició”, l’Ateneu s’ha compromès amb projectes llibertaris, en els àmbits més aparentment diferents però amb un objectiu únic: una societat llibertària. No pretén ésser un repàs històric. De fet, en l’exposició no hem arribat, cronològicament parlant, fins l’actualitat, i no és que no haguem estat treballant. Més aviat hem volgut visibilitzar dues coses que ens semblen importants:

>> Que hi ha objectius tan importants que val la pena dedicar-los gran part de la vida, i un d’ells és l’educació per a la llibertat i en llibertat. En això hem estat durant tota la nostra història.

>> Que tenim enfront al poder, que no vol éssers lliures i que està en plena ofensiva per transportar-nos a un passat més esclau, del qual també vam haver de sortir lluitant… Lluites d’abans amb objectius d’alliberament que semblen calcades de les actuals.

Sense desànims, perquè ja ens ho hem d’esperar del poders. Sempre endavant perquè es comença a ser lliure quan es comença a lluitar per la llibertat.

Pel futur.