La Serviteca de La Base és una eina que facilita a un grup de persones intercanviar habilitats, serveis i coneixements d’una manera horitzontal i igualitària. Fomenta de manera comunitària la cooperació i la solidaritat entre els seus integrants.

Una persona ofereix les seves habilitats, serveis i coneixements i també pot demanar a altres persones per resoldre les seves necessitats quotidianes.

Per què una Serviteca a La Base?

Com la Einateca, la Serviteca sorgeix de la idea de les jornades estratègiques d’aprofundir la cooperació dins la comunitat de La Base. Desitgem fer intercanvis per trobar-nos, parlar, reflexionar, gaudir, satisfer les nostres necessitats quotidianes, reforçant així els vincles solidaris entre els socis i sòcies de La Base.

Volem donar l’oportunitat perquè tothom confiï en els altres per tal de resoldre necessitats de la nostra vida quotidiana, generant una reciprocitat oberta i en xarxa, fent possible que tothom senti que pot aportar i rebre dels altres.

Quins serveis pots intercanviar?

Les habilitats, serveis i coneixements que s’intercanvien els proposem els mateixos socis i sòcies que hi formem part. Per exemple, es poden oferir tallers i/o intercanviar: classes d’idiomes, traduccions, reparacions domèstiques, informàtica, cuina, acompanyar per fer gestions vàries, assesorament, cuidar infants, passejar el gos, regar les teves plantes, etc.

T’hi apuntes?

De moment aquesta proposta és per els socis i sòcies de La Base. Si ets sòcia pots accedir mitjançant el següent enllaç: Serviteca de La Base

Si vols participar-hi, pots contactar amb nosaltres, escrivint-nos al:

correu electrònic: serviteca(arroba)labase.info