lacommune_3

El Menjador de la Base som un col·lectiu que oferim servei de restauració de migdia i de nit a l’Ateneu cooperatiu la Base, al barri del Poble Sec. És un espai autogestionat i situat en un barri, en una ciutat, en un moment polític on posem en comú el pensament i des d’on oferim recursos per a una altra organització de la vida.

El Menjador es tracta d’un projecte que és una font de finançament per a l’Ateneu, així com un servei per a les sòcies i altres col·lectius que vulguin organitzar activitats o trobades.

Preparem i servim menjar 100% casolà amb productes de proximitat, temporada i ecològics!

Migdia

Els migdies oferim un menú per 9,5€, amb dos plats a escollir de primer i de segon. Sempre hi ha opció vegetariana (i molt sovint vegana). També hi entra pà ecològic fet al barri, aigua, vi i postre o cafè. També tenim l'”olla popular”, que és un plat amb ració extra, amb pà i aigua, per 4,50€.

Volem que sigui un espai on trobar-nos a dinar juntes, amb un preu ajustat però que pugui garantitzar un menjar de qualitat.

Nit

El Menjador de nit és un lloc de trobada informal, obert a tothom on compartir temps amb les veïnes i on crear xarxes de suport.

El servei de nit comença a partir de les 18h. La carta és de tapes, entrepans i platets boníssims i fets amb molt d’amor! Les braves, la truita o les croquetes de carn d’olla són productes freqüents arreu, però nosaltres ho elaborem tot a mà, incloent les salses, i això es nota al plat i al paladar. També tenim plats menys habituals, com les mandonguilles amb sípia, els bunyols de verdures amb allioli de soja o les albergínies amb mel, sèsam i llima. També pots demanar amanida, ous estrellats, hamburgueses de vedella o veganes, molt saboroses; el popular de formatge i llom al forn, el boletarie amb olivada i xampinyons, el de calamars amb tinta, o el mechadito amb carn desfilada i salsa vinagreig.

Anirem ampliant la carta, no dubtis a sugerir-nos idees noves!

Horari

De dilluns a divendres, de 10h a 01h. Dissabtes de 18h a 01h.

Contacte

Es poden fer reserves per a grups enviant un mail a cuina@labase.info

Per saber el menú diari i conèixer les novetats, ens pots seguir a xarxes socials:

Twitter

Facebook