Dotar-nos d’un espai físic ens permet trobar-nos, realitzar activitats, assemblees i autoorganitzar-nos. A banda, dins La Base hi ha diferents projectes amb àmbits de treball i objectius específics. Aquests projectes són part orgànica (com arbres, arrels, clarianes…) dins d’aquest bosc que volem que esdevingui La Base. Un projecte comú amb diferents cares.

A banda dels projectes ja existents i aquells que poc a poc van cristal·litzant, La Base s’està definint en una conversa entre diferents persones, col·lectius i desitjos. A continuació una mica d’informació de cadascun, si t’interessa o vols proposar-ne algun ja ho saps, contacta ;)

Menjador i bar:  Hi ha una dita jueva avui més certa que mai: “qui menja sol mor sol.” Recuperem, a nivell de barri, la tradició de les cantines obreres, llocs on podia créixer l’amistat, l’amor o la insurrecció en un ambient de fraternitat i camaraderia. Un lloc on trobar-nos informalment, on menjar el tupper o “prendre algo”, baixar a llegir o a connectar-te. Un espai per formar i formar-nos. Una eina per l’autoorganització de lo quotidià i l’excepcional.

Biblioteca Popular Espontània. “Llegir ens fa més lliures” Una biblioteca itinerant que busca un espai, una selecció de llibres sobre temàtiques com l’educació lliure i el cooperativisme. Presentacions, lectures comentades i més…

Cooperativa de consum “La Seca”: “Que el teu aliment sigui la teva medicina i que la teva medicina sigui el teu aliment”. L’agricultura industrial no només no ens nodreix, sinó que enverina la terra i ens allunya de la terra. Autogestionem l’accés als aliments per tal d’obtenir productes agroecològics, de proximitat i de confiança.

Ateneu d’oficis: D’una banda és un taller d’oficis, per compartir el coneixement; i d’altre, ofereix el servei professional de les reformes a domicili.

      Fem La Base: Grup feminista per a dones, lesbianes i trans de La Base.

Espais de barri on participem:

Sindicat de Barri

Som Paral·lel Festa Major del Poble Sec