Acció de carrer Nosaltres xiulem! | 13 de febrer a les 22 h

Aquest divendres 13 de febrer a les 22 h a la Plaça Ocellets, el comitè de la Vaga de Totes Poble Sec-Raval organitza una acció contra l’assetjament masclista. #Xiulemassetjament pretén visibilitzar les situacions a les quals dones, lesbianes i trans s’enfronten diàriament als carrers del barri. Uns carrers que des de fa un temps són zona de festa nocturna, moment en el que les situacions s’agreugen.

Floretes, mirades, tocaments, persecucions… són actituds sovint minimitzades i normalitzades socialment que viuen quotidianament moltes dones del barri, que atemoritzen, incomoden i anul·len. Per aquesta raó, des de la Vaga de Totes es planten i mostren el seu rebuig amb una acció de carrer a la que conviden a totes les dones, lesbianes i trans a sumar-s’hi.

Volem sortir al carrer lliures, no valentes!

#VagaDeTotes és una iniciativa sorgida des de diferents espais feministes i a la que s’hi estan sumant tot tipus de dones, de totes les edats i amb bagatges activistes, laborals i personals diversos. Més informació: vagadetotes.wordpress.com

cartell xiulada_72_color