Arriba la inauguració! I la recta final de l’obra

Gràcies a sòcies i companyes que amb petits, grans i molt grans esforços col·laboratius hem anat aixecant aquestes ‘tremendes’ obres, comencem a veure la llum al final del túnel. I malgrat l’important retard…, per fi parlem de inauguració! Així, en l’última assemblea, hem marcat el dia de la tan esperada data de inauguració de La Base: concretament, el 21 de desembrePerò per aconseguir aquest objectiu, toca fer el sprint final, i en aquesta última recta hem d’intensificar el ritme i la participació en les obres, a més de prendre un compromís d’hores o tasques.

O ens posem a sac, o no arribem

Aquest cap de setmana 23-24 i els dos següents farem jornades de treball col·laboratives. Des de les 10h estarem pintant, fent electricitat, ordenant i netejant, tambè enguixant. Vine i participa!
Doodle d’obres

gruaApunteu-vos en els torns d’obres perquè puguem coordinar millor els grups de treball. Perquè tot tiri endavant, cal que ens comprometem i que ens organitzem ràpidament! Doodle»

Reunió grup inauguració + comunicació

reuS’engega el grup de treball que prepararà i gestionarà la inauguració amb la programació d’activitats. Vols sumar-te? Hem quedat aquest divendres 22 a les 18h a La Base