Diàleg >> entre el sindicalisme laboral i d’habitatge | Dv 4 octubre – 19h

TAULA RODONA

Per un sindicat a l’alçada de l’època: un diàleg entre el sindicalisme laboral i el sindicalisme d’habitatge

Demà divendres 4 d’octubre, a les 19h, us convidem al segon de la sèrie de debats que preparen el camí cap al 1er Congrés d’Habitatge de Catalunya.

Des de diferents col·lectius de lluita per l’habitatge hem decidit obrir un camí per trobar-ne la sortida, creiem que cal obrir un procés de debat i organització des de baix. Un procés que ens permeti aconseguir una victòria per a totes. A aquest procés li diem 1er Congrés d’Habitatge de Catalunya. Després d’haver desenvolupat una sèrie de debats als nostres barris i pobles, i a dins dels nostres col·lectius, el pròxim mes de novembre tindrà lloc la celebració del congrés, on pretenem establir bases estratègiques i eines comunes que multipliquin la força que fins al dia d’avui ha demostrat la lluita per l’habitatge a Catalunya.

En el marc del Congrés hem cregut important interpel·lar i convidar a col·lectius i organitzacions que estan sostenint lluites en altres àmbits de la vida social: el moviment feminista, el sindicalisme laboral, l’antiracisme, el moviment juvenil, el cooperativisme…

En aquesta línia, aquesta és una invitació a les companyes que treballen cada dia en la construcció d’un sindicalisme laboral combatiu, intentant organitzar a tots els sectors precaris de la nostra classe als centres de treball i la seva actual realitat canviant.

Descarregueu-vos aquí la invitació a la taula rodona de divendres.

Més info >> https://congreshabitatge.cat/