Celebrem la castanyada totes juntes a La Base! | 31 octubre

castanyada(2)Des de la comissió de festes populars de Poble Sec, formada per persones de l’assemblea de barri, La Base i altres col·lectius afins, volem celebrar amb totes les veïnes i veïns la festa de la castanyada. Es tracta d’una festa amb una tradició molt popular que volem traslladar al barri. Volem que sigui una festa de totes, grans i petites i que tothom s’animi a participar!
 
La celebració serà el proper divendres 31 d’octubre i tindrà lloc al carrer Hortes a partir de les 20h, on treurem els nostres trastos per coure les castanyes, els moniatos i farem vi calent i moltes altres coses!
 
La tarda començarà amb la segona edició del TrivialSec, una adaptació del joc del Trivial, però amb preguntes sobre el barri. Així que veniu preparades! Després podrem gaudir de les castanyes, moniatos i bon beure que prepararan algunes companyes de La Base. Cap a les 22h tindrem la música en directe del grup ‘Solimar Patxanga Masters‘, que ens ho faran passar genial amb la seva música fiestera! Quan estiguem extenuades, farem una parada amb l’escenificació de la ‘queimada’ una tradició gallega del dia de Tots Sants. I tot seguit, farem una jam session, fins les 2h, de punxa discos! Porta les teves cançons pensades i entre totes fem una festa inoblidable!
 

20h TrivialSec

22h Concert Solimar Patxanga Masters

00h Queimada i dj lliure (entre totes)

Visca la castanyada popular!