Eines per sortir del capitalisme | Dissabte 26/11 – 12h

Aquest dissabte 26 de novembre a les 12h, emmarcada en la preparació de la Segona Trobada Internacional d’Ecologia Social i Municipalisme Llibertari, Libélula Verde Ediciones presenta la conferència: Eines per sortir del capistalisme, amb Floreal Romero i Àlex Alfaro.

Presentació

Davant la incapacitat estructural de les esquerres parlamentàries (tot i que s’autodenominin anticapitalistes) per sortir del capitalisme que ens aixafa i que ens porta a un col·lapse generalitzat, les que ofereixen en safata el poder a les dretes més sinistres que utilitzen el mateix discurs de l’anticapitalisme trucant, us convidem a participar en l’organització de la Segona Trobada Internacional d’Ecologia Social, per reflexionar i actuar sobre com crear alternatives concretes i esperançadores.

Per ajudar-nos en aquesta tasca col·lectiva, convidarem, entre altres, a militants zapatistes, del Rojava kurd i d’altres col·lectius activistes.

Conferència

Emmarcats en aquests actes previs a la Segona Trobada d’Ecologia Social que tindrà lloc a Barcelona (i rodalides) durant el mes del 2017, Libélula Verde Ediciones presenta la propera conferència que es dividirà en els següents apartats:

1. Presentació dels llibres “Murray Bookchin. Por una Ecología Social y Radical”, de Floreal M. Romero i Bookchin i “La Ecología Social”, d’Àlex Alfaro Blanco.

2. Usant les eines que ens donen aquests dos treballs, els seus autors faran una breu aproximació als aspectes fonamentals de l’Ecologia Social.

3. Introducció al Municipalisme Llibertari i a l’actualitat de Rojava i Chiapas.

4. Debat i xerrada on els i les participants podran aportar la seva visió sobre l’Ecologia Social, amb la finalitat d’enriquir-nos mútuament.

5. Organització de la Segona Trobada d’Ecologia Social.

***

sin-titulo-1111