Continuarem construint poder popular

A La Base estem acomiadant-nos del nostre estimat company, amic i camarada Pablo Molano Romero, que diumenge va marxar. Continuarem construint poder popular, amb la seva energia, la seva potència, amb els milers de projectes, de somnis i de lluites, tal i com hem après a fer juntes.

Hem decidit dedicar l’espai i el temps de La Base a acompanyar-nos en aquest dol, en comú, com ho hem fet sempre; la mort no en serà una excepció, també volem reapropiar-nos-en. Això comporta, a nivell pràctic, que l’activitat habitual de la Base està paralitzada tota aquesta setmana, tot i que romandrà oberta per a totes aquelles persones que vulgueu venir a abraçar aquest moment tan important.

Les properes cites que ens donem i a les que estem totes convidades són les següents:

Dimecres 17, a les 21h iniciarem la vetlla a l’Ateneu.

Dijous 18:

– A les 11.30h ens trobem. – De 12.00h a 13.00h acte de cerimònia. – Cap a les 17.30h incineració al crematori de Montjuïc.

Dissabte 20:

– A les 10h, a plaça Catalunya del 15M, marxa pels diversos espais i moments vitals del Pablo.

– A les 14h anem al Parc de les Tres Xemeneies:

> Dinar popular a càrrec de la comissió ‘Cuina 15M’

> A partir de les 14:30h comença l’acte de comiat on intervindran diversos col·lectius i grups propers al Pablo, que finalitzarà amb un micro obert a totes.

> A les 19h Concerts del segon aniversari de La Base. (Aniversari que hem transformat, però que hem de celebrar, per a tu i per a nosaltres. La resta d’actes han quedat suspesos).

Per fer tot això necessitem el vostre suport.