Jornada solidària antirepressiva I 13 de desembre a partir de les 12 h

primo1mes29Aquest diumenge 13 de desembre obrim La Base de manera extraordinària amb motiu d’una jornada solidària amb un company repressaliat (un altre més) per la vaga del 29-M de 2012. Al gener tindrà lloc el judici i volem mostrar el nostre caliu i contribuir a la caixa de resistència.

I en aquesta ocasió el Corte Inglés és part acusatòria: ha denunciat a dues companyes vaguistes per danys a les seves instal·lacions i reclama una Responsabilitat Civil de més de 8.500 euros. Paral·lelament, la Fiscalia pels mateixos fets exigeix entre 3 i 5 anys de presó a les dues companyes, acusant-les de desordres públics i demana una pena-multa de 7.200 euros a una d’elles.

Per una banda, cridem a fer boicot a aquest gegant empresarial per a les compres nadalenques, per l’altra us convidem a participar de la jornada solidària que, algunes de nosaltres, hem organitzat per tal de recaptar diners pels costos del judici, així com mostrar el nostre suport i caliu a les nostres companyes.

Vine i comparteix la solidaritat amb nosaltres!

> 12h Vermuth Flamenc

> 14.30h Paella Solidària

> 17:30 Debat “La potència dels moments insurreccionals i els seus límits”… perquè aixecar una barricada no serveix de gaire si no s’hi sap viure al darrere…

> 19.30h Concert amb Les Placentes Enfurismades i pintxos.

Us hi esperem…

… perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes!