Què està creixent al barri? Aprenentatge Viu pel Poble Sec!

 cartellaprviu4_peke (1)
El cap de setmana de l’11 i 12 de Juny us convidem a unes jornades entorn de l’aprenentage al Poble Sec, que es celebraran a la Plaça del Sortidor a partir de les 11 h de dissabte, d’on començarem amb una important cercavila pel barri per reivindicar un aprenentatge viu i espais per a les criatures!
 
Un espai per trobar-nos i debatre sobre què vol dir aprendre de forma lliure avui, en un barri com el Poble Sec, on actualment es donen múltiples experiències i projectes de criança compartida, grups de post-part o relacions de comaternitat. Compartirem experiències i buscarem les formes d’enxarxar-nos encara més: 
 
Dissabte 11 de juny
11h Comencem les jornades amb una gran cercavila  pel barri
13h Presentació de les jornades
14h Super fideuà popular
A partir de les 16h tarda de xerrades i debats a l’ombra: criança compartida, autogestió, pedagogies alternatives a càrrec de Babàlia, La Pinya i La Rimaieta
Vespre de concerts amb Eskisos, Pachawa Sound i Planeta Lem
 
Diumenge 12 de juny
12h Presentació dels nous projectes i treball col·lectiu. Us necessitem a totes!
14h Dinar popular
A partir de les 16h tarda d’activitats
17h Xerrada “El acompañamiento consciente” a càrrec de Sua urana
18h Espectacle de clown i malabars
Vespre de concerts amb Chavela Basta, Mateolika i Kronstandt
 
*Tindrem música,  espai infantil i tallers per a les criatures tots els dies. Criança comunitària!
 
Creiem que l’aprenentatge no es redueix a una etapa de la nostra vida, ni tampoc a l’adquisició de coneixements més o menys tècnics, especialitzats, sinó que aquest ha de ser un procés continu i col·lectiu on s’abordi la nostra vida de forma integral. Volem, doncs, que aquestes jornades serveixin per a donar un impuls a la creació de comunitat al barri, tant entre persones de forma intergeneracional com entre projectes i espais.
 
Entenem que la creació de comunitat no pot ser quelcom a desenvolupar dins el sistema capitalista on vivim i que és necessària la secessió mitjançant la creació d’espais i pràctiques autònomes des d’on relacionar-nos fora del dogma del benefici econòmic o el control estatal. Aprendre a crear un barri autònom on floreixin les comunitats és un repte que només juntes podem abordar.
 
Per a qui vulgui descarregar-se els flyers, imprimir-los i repartir-los, aquí teniu els links al document:
 
Aquí també podeu descarregar el cartell complet de les jornades amb totes les activitats:
 
Ens trobem el dissabte 11 de juny a les 11 h a la Plaça del Sortidor! <M> Poble Sec L-3.