Jornades Solidàries Leonard Peltier. Xerrada + documental I 4 de febrer a les 19 h

Dins els actes que es fan aquests dies per commemorar els 40 anys d’empresonament injust de Leonard Peltier, activista del Moviment Indígena d’Estats Units, La Base acull dijous 4 de febrer una xerrada i projecció de documental a les 19 h.

Peltier 40 anys(2)

Els actes, organitzats pel Comitè de Solidaritat amb Leonard Peltier, comencen dijous dia 4 a les 12:30h amb la concentració davant el Consulat dels Estats Units (Psg. Reina Elisenda de Montcada, 23) i continuen a les 19 h a La Base amb la projecció del documental.

Divendres es farà un sopador a les 20:30h a l’Espai Obert (Violant d’Hongria, 71), amb un preu de 10 euros per adults i 7 euros per nens. I finalment, dissabte 6 es farà una nova concentració a les 12:30 h a la plaça Sant Jaume.

Leonard Peltier (Turtle Mountain, 1944) és un activista sioux-chippewa,  escriptor, membre històric del Moviment Indígena Americà. És presoner polític des de 1976, acusat de la mort de dos agents de l’FBI. Condemnat a cadena perpètua, s’ha demanat sis cops la revisió del judici. Amnistia Internacional va denunciar el 2010 el seu procés com a injust.

Més informació al web del Comite de Solidaritat amb Leonard Peltier.