La Paret de l’Esquerra presenta… ‘Serie Tarajal – Indígena Barcelona’

Inaugurem una exposició basada en una selecció dels retrats dels 15 cossos trobats en el cas Tarajal, pintats sobre la llista N.N. 15.518*. A cada retrat l’artista ens parla sobre les empreses espanyoles i europees, que a través dels seus “negocis’. Als països d’origen de les persones migrants, creen les condicions perquè es produeixi la migració massiva i la mort-assassinat de tantes persones innocents.

Les pintures estan sent actualment exposades en diverses sales per després procedir a la seva presentació permanent i definitiva als carrers de Barcelona.

*La llista N.N.15. 518 qüestiona l’actual concepte de ciutadania on l’aparell estatal i el cos social impedeixen el ple reconeixement de les persones migrants com a ciutadans, davant la indiferència de la societat del benestar europea. Recentment l’organització United Against Racism va publicar una llista de 16.264 persones mortes en l’estructura de control migratori de la Unió Europea. D’elles, 15.518 consten a la llista com NN (no narre).