Manifestació #BCNNoEstaEnVenda #AdeuBCN

BCNNoEstaEnVendaEls nostres barris són presos a l’assalt per les forces d’ocupacó turístiques, de la mà de promotors immobilaris i especuladors diversos que aplanen el terreny, compren, assetjen, desallotjen i reformen pisos i blocs sencers substituïnt espais de vida per peces de la màquina de fer diners en que sembla que s’ha convertit Barcelona.

Expulsió de veïnes, tancament de comerços de tota la vida, descaracterització dels barris… el panorama fa temps que és dessolador.

Algú està travessant totes les línies vermelles. Per aquesta raó, a molts barris de Barcelona ens estem organitzant. Grups o oficines d’habitatge, sindicats de barri, de llogateres, associacions de veïnes… La batalla per l’habitatge a Barcelona, i més enllà, es manifesta dia rere dia en assemblees al carrer, convereses entre veïnes, accions directes…

Des de La Base, amb el Sindicat de Barri i juntament amb Grups d’Habitatge de Sants i Raval, Oficina d’Habitatge de Gràcia, Comissió d’Habitatge de Vallcarca, Observatori d’Habitatge i Turisme del Clot – Camp de l’Arpa, hem creat la Coordinadora d’Assemblees d’Habitatge per organitzar col·lectivament les nostres actuacions als barris, compartir recursos i fer front comú. Tota la informació al respecte la podeu trobar a la web: noensfaranfora.com

Dissabte 10 de juny, sortim al carrer i ens manifestem contra la turistificació i la ciutat com a aparador. S’ha convocat columna de barri per anar-hi plegades a la manifestació Quedarem a les 17:00 a la Plaça del Molino. Barcelona no està en venda!