Programació de la Festa Major Popular del Poble Sec | del 15/07 al 23/07

Torna la festa major i tornem a prendre els carrers per celebrar que continuem plegades i resistim en aquesta ciutat que ens intenta fagocitar.

A partir del 15 de juliol ens volem trobar més enllà de les terrasses dels bars, sense esquivar els turistes, al voltant d’una proposta d’oci que també és una proposta política.

adherits(1)

És un ritual que ens crida a retrobar-nos, ocupar el carrer (cada cop més privatitzat) i prendre el barri juntes. És el tancament d’un curs marcat per l’expulsió de moltes veïnes, l’apujada dels lloguers i en general la precarització de la vida, però també la celebració del creixement de la resposta col·lectiva davant aquestes situacions i de la solidaritat veïnal. És el tancament d’un curs que ha vist créixer el Sindicat de Barri, les assemblees per l’habitatge, que ha vist petites victòries com desnonaments aturats i accions al carrer. I és, sobretot, la celebració del què vindrà si continuem plegades.

Us convidem a crear i gaudir juntes una festa major popular i feminista!

Recordem que el protocol contra les agressions sexistes romandrà actiu durant totes les festes. És responsabilitat de totxs crear unes festes lliures de masclisme, lesbofòbia, transfòbia, homofòbia i racisme. Si pateixes una agressió, pots (si vols i si ho necessites) adreçar-te a la barra i buscarem la manera de respondre col·lectivamente.

Més informació amb l’HT #FMpoblesec17

FM2017s

Olimpíades Feministes

El diumenge 16 de juliol tindran lloc les més esperades Olimpíades Feministes!! Us convidem a totxs a donar-ho tot en les proves que hem preparat per demostrar que entre totxs ho podem tot i per acabar amb el patriarcat!

Les inscripcions a les Olimpíades seran el mateix 16 de juliol a la barra, abans de les 18h de la tarda. Podeu venir amb el vostre col·lectiu feminista o amb amiguis i farem equips juntes!

La idea és participar amb equips: el més important serà el treball col·lectiu, sense capacitismes i amb l’objectiu de divertir-nos molt!

Les proves començaran a les 18h de la tarda a les 3 Xemeneies i duraran fins les 20:30h que comencen els concerts! (Prosòdia + Rebeca Lane + Negra Puloy i Dj Dinde).   photo5996894318524213510  

El dimarts, 18 de juliol, estem totes convidades al sopar de germanor a la pl. de la santa Madrona! Allà ens trobareu amb els Bandarres del Poble Sec:

  photo5996642049325115655  

El dimecres, 19 de juliol, participarem al Cercavila feminista de la Festa Major Feminista:

  photo5987799351612778744  

Diumenge, 23/07, a les 17h, tindrà lloc la Gran Cursa de Carretons! Durant la setmana podràs venir a l’Ateneu d’Oficis a contruir el teu carretó:

carrertons