Ring poètic Sant Jordi 2018 | 22/04 a partir de les 17h

Un any més arriba el Ring Poètic de La Base. I ja en van cinc! Com sempre, una vesprada organitzada per la Biblio Espontània de l’ateneu  i dedicada a lligar i relligar versos perquè nosaltres som dels que creiem que la lluita es fa amb les paraules i és aquí on totes les revoltes comencen.

Com sempre, serà una jornada màgica, amb poetes de tots els colors i condicions disposats i disposades a fer-nos gaudir, somriure i contagiar amor amb els versos que ens regalin. A la Biblio tenim un lema: “llegir ens farà més lliures”. Però també en tenim d’altres: lectura és vida, lectura és lluita, fem de la paraula un relat comunal, la revolta serà poètica o no serà… som així, poetes espontanis :)

El ring anuncia l’arribada de la primavera. Anuncia abril, llibres, somriures, amor, roses, floriment,enamorament, bogeria, pol·linització, dies més llargs, nits més curtes, foc i disbauxa, carrer, comunitat,carrer, comunitat, carrer, comunitat, cos, un nosaltres. Amb unes ganes boges de compartir.

Aquest any hem preparat cinc temes, alguns d’ells molt lligats a tot allò que ens envolta: barri, ràbia, exili, Vaga Feminista i el barra lliure, aquest darrer per a la improvisació de tots aquells temes que no tinguin cabuda en els altres apartats.

El ring és per a poetes que tinguin ganes de recitar i pugin a l’escenari i demostrin que la lluita, la majoria de les lluites, es fan des de la paraula, amb la paraula, que és relat i ens aixopluga, ens conforma, ens moldeja, ens habita, ens vesteix i ens defineix… No és que sigui un combat entre nosaltres. És un combat que fem nosaltres.

Començarem cap a les 19h i s’allargarà fins que es faci fosc. Tindrem beguda, menjar i moltes ganes de celebrar un Sant Jordi i Santa Jordina com cal. També hi haurà una mostra de llibres.

Ja ho sabeu: la revolució serà poètica o no serà!