Tornem als tallers a formar-nos!

Quatre anyets al barri i continuem creient i treballant per l’autonomia. Si encara no coneixes el projecte, o els anys anteriors no vas poder apuntar-te a les formacions, aquesta és una bona ocasió.

Aquest any compartirem tres cursos: Fusteria, Electricitat i Soldadura, treballs en ferro. Contacta amb nosaltres i t’explicarem més detalladament el contingut i el mètode de cada taller. A més, puntualment treure’m algun taller més específic sobre qüestions bàsiques relacionades amb el món dels oficis.

L’objectiu dels cursos de l’Ateneu és obtenir coneixements que ens apropin una mica més a l’autosuficiència personal i col·lectiva. Aquí no obtindràs cap títol que et permeti ser contractat per una empresa, ni res semblant. El que pretenem és que coneguis les tècniques bàsiques de l’ofici, aprenguis a utilitzar les eines de forma apropiada i segura i siguis capaç de dissenyar, planificar i desenvolupar una feina per tu mateix/a.

Les classes es donaran un dia a la setmana i tindran una durada de dues a tres hores depenent del curs. El preu serà de 3 euros l’hora, això cobreix despeses de material i local, però si no poguessis pagar-ho, no et preocupis, vine a parlar amb nosaltres i trobarem alguna solució.

Aquests cursos estan pensats per gent amb pocs recursos econòmics, les persones que imparteixen les classes no guanyen res (econòmicament parlant) i el preu és el mínim indispensable per cobrir les despeses del local i el material. Per tant us demanem que si no aneu tan justos/es de diners busqueu altres espais on aprendre i deixeu la vostra plaça lliure per algú que no pugui pagar-los. Si no coneixeu altres llocs, veniu a parlar amb nosaltres i us indicarem.

Horaris:

  • Electricitat: els dimarts a partir del 17 d’abril fins al 29 de maig, de 19 h a 21 h. Més dos dissabtes, a convenir, de pràctica en algun espai social que necessitin un cop de mà.
  • Ferreria: els dijous des del 19 d’abril fins al 24 de maig, de 18 h a 20 h.
  • Fusteria: els dimecres des del 04 d’abril fins al 30 maig, de 17 h a 20 h.

*Les places són limitades, si no pots apuntar-te en aquestes dates, estiguis atenta que al juny tornem amb més!

Contacteu amb nosaltres a: oficis@labase.info i especifiqueu a l’assumpte: Formació i el curs que us interessa. 

C/ Hortes núm.7. Poble Sec, Barcelona.