Trobada de l’Aixada Antiracista I 29 de novembre de 10 a 13 h

AIXADA_cartellTrobada_191114El proper dia 29 de novembre us convidem a participar de la trobada d’entitats per compartir i reflexionar al voltant de la problemàtica del racisme que organitza l’Aixada Antiracista. Durant el matí, el moviment de l’Aixada presentarà la nova iniciativa que posa en marxa, el segell de Denominació d’Origen Antiracista, i dinamitzarà tres tallers on les entitats podreu treballar diferents aspectes de la lluita. El segell que es presenta permet a les entitats identificar-se com entitats compromeses amb la lluita i, d’aquest manera, sembrar la ciutat d’espais alliberats de racisme. La jornada començarà a les 10 h del matí amb un cafè per escalfar motors. A les 10.30 h es presentarà la Denominació d’Origen Antiracista, i seguidament a les 11 h començaran els tallers:
  • Incidència política del racisme i discurs de l’odi, dinamitzat per SOS Racisme.
  • La comunicació pel canvi social, dinamitzat per Boca Radio.
  • Recursos educatius per treballar la diversitat, dinamitzat per les entitats educatives del Consell de la Joventut de Barcelona.
A les 12.30 h hi haurà la posada en comú i a les 13 h s’acabarà amb un vermut. Si esteu interessats en participar de la trobada ompliu el formulari que trobareu a continuació i entreu a la pàgina web : www.aixadantiracista.cat i omple el formulari allà! Que la nostra lluita arribi a tothom, perquè vinguem d’on vinguem, sigui quina sigui la nostra terra i cultura, creixem amb la convicció que la diversitat ens enriqueix profundament, des de les arrels.