Activitat Cultural Trans: Projecció de “Kate Bornstein Is a Queer and Pleasant Danger” |19 d’octubre a les 19:30 h

En el marc de les jornades de Cultura Trans contra la despatologització, L’ateneu La Base acull una de les diverses activitats que s’organitzen el proper cap de setmana. Es tracta de l’estrena a l’Estat espanyol del film documental “Kate Bornstein Is a Queer and Pleasant Danger”. La projecció serà a les 19:30 h i es farà en VOSE (Versió Original Subtitulada en Castellà).

10440625_804113122982198_2209950072925272508_n

Sinopsi: Kate Bornstein, que es descriu a si mateixa com a trans-bollo, reàciament poliamorosa, sadomasoquista i cienciòloga en recuperació, ha tingut un paper clau a l’hora d’aconseguir visibilitat per al col·lectiu trans. És un model a seguir per a una generació de persones que estan aprenent a definir el seu gènere i la seva sexualitat, i a sobreviure en un món que els sol rebre amb odi i hostilitat.

Aquest retrat documental ens convida de manera a voltes meditativa, a voltes juganera, a participar en un viatge captivador i provocador a través del món de la Kate mentre busquem respostes a algunes de les grans preguntes de la vida. Després del documental tindrem un petit debat. Per a més informació sobre la pel·lícula podeu consultar el web: http://katebornsteinthemovie.com/

I per veure totes les activitats de les jornades, descarregueu aquí el programa.