Cotinuem. Gràcies

Benvolgudes, gent de la comunitat de La Base i el Poble Sec, sòcies de l’ateneu, amics i amigues, vells coneguts del Pablo i la seva àmplia familia, tothom que s’ha apropat i volgut viure de prop i amb nosaltres el dol, compartir i plorar aquesta pèdua, abraçar-se, viure la mort com hem volgut viure-la, a la nostra manera, tal com vivim o tractem de viure, en comú i a la contra. Gent que ha vingut de lluny o que des de lluny ha volgut sentir el caliu que ens donàvem entre nosaltres, i hi ha contribuït amb missatges propers des de la distància.
Milers de mostres de suport, de condol, d’afecte, directes o mediades, ajut material, econòmic i moral sense el qual hauria estat impossible donar-nos el que ens hem donat i compartit. Per pagar el sepeli, per organitzar la vetlla, per menjar i beure, per dormir, per plorar i riure. Perquè com algú deia, la mort fa parlar a la vida, i això és el que ens volem ensenyar i aprendre.
Des del dolor i amb tristesa, però també amb ganes de tirar endavant, continuar, posant la vida al centre amb més ganes i força que mai. Gràcies.
* Us recordem que mentrestant i fins a nou avís La Base roman oberta de 17 a 22 h de dilluns a dissabte, excepte pels dies festius de març que tanquem del divendres 25 al dilluns 28.
IMG_20160220_000302