Debat sobre la repressió | 30 d’abril 18h

En la  primera Trobada d’Infraestructures Llibertàries a Manresa vam reconèixer diversos temes que ens travessen en les nostres lluites com a infraestructures i vam veure la necessitat de crear espais per a la reflexió col·lectiva entorn aquestes qüestions per tal de contribuir en el procés d’enfortir-nos com a comunitat en lluita.

La repressió és una de les problemàtiques comunes a la que ens hem d’enfrontar en els nostres projectes i que ens estreny i amenaça de múltiples formes (amb la pressió de la legalitat/il·legalitat, propostes de re-apropiació dels projectes, criminalització, desallotjaments, gentrificació dels nostres barris…).


Per aquest motiu hem preparat una trobada de reflexió entorn la repressió, amb la que volem:

– Un espai de trobada per a reflexionar entorn les diverses formes de repressió en els nostres projectes i lluites.
– Un espai on imaginar col·lectivament pràctiques per fer front a la repressió.
– Un espai que contribueixi a crear xarxa entorn la repressió per tal d’anar obrint esquerdes en l’aïllament que el capitalisme ens imposa.

Per tal de contribuir a generar això que volem, proposem seguir aquest procés durant la jornada:
– Breu presentació de diversos casos i formes de repressió
– Grups de discussió específics per a cada aspecte o situació repressiva on compartir experiències, estratègies i imaginar altres pràctiques possibles.
– Trobada de tots els grups per posar en comú les qüestions significatives que han sortit en els petits grups i que ens puguin ajudar a identificar problemàtiques comunes respecte la repressió i les infraestructures en les nostres lluites, així com imaginar quins aspectes hauríem de canviar o incorporar per  fer-li front i enfortir-nos.
– Roda de valoració sobre com ha anat la trobada.
Les idees i reflexions que sorgeixin d’aquesta trobada es recolliran per posar-les en comú a la propera Trobada d’Infraestructures Llibertàries els propers 7 i 8 de Maig a Lleida.

photo65435429233600740