Gran revetlla a les Tres Xemeneies!

S’apropa el solstici d’estiu, la nit més curta de l’any, els dies s’allarguen, tens ganes d’amigues i cervesetes (o sucs!) a l’aire lliure…

És Sant Joan, dia de la Revetlla, festa, petardos, fogueres… Al Poble Sec també! Ho farem entre amigues i hi abocarem tota la merda que carreguem, física i espiritual, cremarem mobles i tot el que calgui. Porta una inmobiliària, un fons d’inversió… o si no pots porta un troley i així ens desfarem simbòlicament d’aquest turisme que ens fa la vida impossible ;-)

Porta el que vulguis! Sobretot les ganes de compartir, ballar, riure i cremar! Aquí va començar la famosa Vaga de la canadenca… qui sap què començarem ara 100 anys després… De moment això: ball, foguera i camaraderia de barri.

// Gran tiberi //
–> coca de Sant Joan, coca de Recapte, entrepans de botifarra i opció vegana.
// Gran sel·lecció musical //
20:00h DJ Sotosuru: Kumbia, HipHop (Palestina) 22:00 Enemigos del Amianto: Rumba (Bcn) 23:00 Os Valdo; Batukada, Samba (Poble Sec) 23:30 Dj Joan Arp (Bcn)
… i després: G R A N – F O G U E R A!

Ah, és clar, perquè ho tenim clar: al Poble Sec NO tolerem actituds racistes, masclistes, baboses o que atemptin contra la llibertad sexual i de gènere <—- Qui avisa no traeix.

<M> Paral·lel. L2, L3

revetlla