Ja res ens aturarà, portem un món nou als nostres cors

Aquest matí al Poble Sec i a diferents barris i ciutats ens hem despertat, una vegada més, amb detencions, portes rebentades i registres policials. Hem vist com la policia irrompia a l’Ateneu Anarquista del Poble Sec i registrava domicilis particulars emportant-se dues veïnes detingudes. Aquests fets s’emmarquen dins de l’Operació Pandora, una operació contra el moviment llibertari, ordenada per l’Audiència Nacional.

Des de La Base volem expressar el nostre absolut rebuig cap a aquesta operació i als seus còmplices, els mitjans de comunicació, així com donar el nostre màxim suport a les veïnes i companyes detingudes a Poble sec, i a la resta d’espais atacats. Al barri, l’Ateneu Anarquista, com el nostre projecte, dibuixa una altra geografia compromesa amb una altra forma de vida, basada en el suport mutu i l’autoorganització. Són aquests valors i aquests espais els profundament perillosos pel seu sistema de misèria i por. És per això que sentim aquest atac com a propi.

Les operacions antiterroristes com la d’aquest matí tenen el propòsit d’aterroritzar i disuadir qualsevol tipus d’intervenció activa contra un sistema que, aquest sí, governa cada dia a través del terror, la dominació i el monopoli de la violència

Ens tenen por perquè cada dia som més oposant-nos a la misèria i a l’aïllament al qual ens aboca el capitalisme.

Ja res ens aturarà, portem un món nou als nostres cors

Ens sumem a la convocatòria de les 19 h a la Plaça del Diamant i convoquem a anar-hi juntes des del barri, ens veiem a les 18:30 a la Plaça del Molino. L’Ateneu romandrà tancat des de les 19h fins les 22h (quan acabi la manifestació).

10846465_307752789435783_7198555025751323073_n