Presentació de la campanya “Capital o vida” | Divendres, 21/04 – 19:30

Us volem convidar a la presentació de la campanya “Capital o Vida” que tindrà lloc el proper divendres 21 d’abril del 2017 a les 19:30h a l’Ateneu Cooperatiu La Base (C/de les hortes, 10, Poblesec – Barcelona) vi-01

Després d’uns anys on la lògica institucional és la protagonista, militants i activistes de diversos espais anticapitalistes de la ciutat – i de més enllà – ens hem trobat per debatre i reflexionar sobre la situació actual. Tenim ganes de tornar a recuperar la presència al carrer, dotant les mobilitzacions i les lluites presents  – i les que vindran- de discurs i praxis anticapitalista, posant al centre la vida digna i desmuntant al Déu Capital.  Alhora, pensem, que cal reflexionar plegades sobre grans debats que des de l’anticapitalisme hem obviat o hem negat i que són crucials per canviar les tornes.
 .
 
No volem començar aquesta campanya sense la complicitat de les que no renunciem a la revolució. Per aquest motiu ens agradaria que vinguéssiu a la presentació d’aquesta campanya, que està en construcció. Venim de diferents tradicions polítiques, però defensem tossudament que la vida ha de guanyar al mercat. Sabem que soles no podem, i també sabem que de qualsevol manera no val.
.
Capital o Vida, tu tries!