Presentació, debat i lectura col·lectiva de “La revolta que viurem”, d’Ivan Miró I 31 de març a les 19.30 h

Cartell Ivan Miro La BaseDes de la Biblio Espontània de La Base (a l’espera del Sant Jordi que enguany el farem en vigílies, el dia 22 d’abril) hem organitzat una presentació, lectura i debat col·lectius del llibre “La revolta que viurem” (Tigre de Paper, 2015) d’Ivan Miró. Serà el dia 31 de març a les 19.30 i comptarem amb la presència del mateix Ivan Miró i de la Mar Vallecillos, que conduirà l’acte.

“La revolta que viurem” és un llibre que repassa lluites, anhels, somnis i esperances de tota una generació a Barcelona. Volem plantejar l’acte com una lectura i debat col·lectius, on totes puguem sentir-nos i dir-nos dins una història que és la nostra història.

Us convidem doncs a tots i totes les que us vingui de gust a participar-hi. Si us heu llegit el llibre ja ho sabeu i si no us l’heu llegit us adjuntem aquí un tastet. El llibre té tres parts (Com un llampec / En el ventre de la balena / La revolta que viurem). Us adjuntem dos subcapítols de “En el ventre de la Balena” i el capítol “La revolta que viurem”. Veureu que es parla de llocs, lluites i situacions que segur que us identifiquen.

Podeu descarregar els capítols aquí.