Presentació ‘FairCoop’ i Assemblea Oberta | 6 de maig 17:30h

FairCoop-LaBase_cartell(1)
El proper divendres 6 de maig tindrà lloc a La Base la presentació de ‘FairCoop’, la cooperativa de la terra per a una economia justa i l’Assamblea Oberta del Node Català de la FairCoop.
17:30h FairCoop, la cooperativa de la Terra per a una economia justa
La FairCoop és una cooperativa oberta mundial creada per a unir els pobles autogestionats i cooperatius, i re-balançejar l’injust sistema econòmic anti-democràtic actual creant un nou sistema econòmic internacional al marge de bancs i governs, amb monedes i mercats gestionats per les persones, en assemblea oberta.
També es creen les estructures bàsiques per sostenir el pro-comú, entés com a coneixement obert i els sistemes de suport mutu colectiu, aixi com el desenvolupament de la infraestructura tecnològica per al bé comú i les eines colectives.
Aquesta organització oberta ofereix ja la moneda justa (Faircoin) i moltes altres eines per sortir del capitalisme de forma ràpida i autogestionar-se col·lectivament.
19:00h Assemblea Oberta del Node Català de la FairCoop
Les persones i col·lectius afins a la moneda justa i la FairCoop ens volem reunir un cop cada mes de forma presencial, itinerant pel territori català per facilitar l’enxarxament. Apart tenim un grup de Telegram on compartir informació i trobar-nos online, tots els dimecres.
Aquesta serà la primera 1a Assemblea presencial itinerant del Node Català de FairCoop.
En aquesta assemblea hi està tothom convidat, però recomanem venir a la presentació prèvia per conèixer un xic les eines oferides.