Reobrim la cuina de La Base amb nou projecte! | 21 i 22 d’abril

La nova cuina comença amb força! I ho celebrem aquest dijous, 21 d’abril, al voltant d’una suculenta paella, no us ho perdeu, esteu totes convidades a una copa de cava! I aquest divendres, 22 d’abril, aprofitant que alliberem el carrer per la celebració del ring poètic de la Biblioteca Espontània, farem el dinar al carrer amb un dels plats que el Pablo ens va fer degustar tantes vegades, un sancocho colombià!

Davant l’evidència de la teva absència, hi ha les que s’indignen, les que denuncien i les que s’organitzen. Nosaltres, els col·lectius de cuina de La Base, estem del costat de les que s’organitzen.

Des que va marxar el nostre company Pablo, organitzar-nos és el que hem fet. Hem sentit la necessitat d’estar més temps juntes, de compartir des del vessant emocional, primer, i des dels aspectes tècnics, després. Ha estat un procés llarg de dos mesos, però ja estem veient la llum al final del túnel.

D’aquesta manera, hem format un grup que resulta de la unió dels col·lectius que abans integraven la gestió de la cuina. L’equip de “menjador” de La Igualitària i de l’ Espai de Trobada passen a ser un mateix grup que gestionarà tot allò referent a la cuina-bar de La Base.

L’horari d’obertura al públic serà:

Dilluns, dimarts i dimecres, de 9 a 23:30h.

Dijous i divendres, de 9 a 24 h.

Dissabtes, de 18 a 24 h.

L’horari de cuina serà:

Dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 23 h.

Dijous i divendres, de 9 a 23:30 h.

Dissabtes, de 18 a 23:30 h.

Amb aquest horari es pretén que la cuina estigui sempre en funcionament, amb una oferta integral per a persones sòcies i per a persones no sòcies. L’oferta, doncs, s’estén tot el dia, incloent esmorzar, dinar, berenar i sopar. Es pretén cuidar, a més, el tipus d’alimentació, saludable i conseqüent amb els principis de La Base. Així, estenem el criteri agroecològic de compres a tot l’horari sense perjudicar ningú i mantenint el preu popular. Adjunta trobareu l’oferta gastronòmica.

Per a nosaltres, el criteri agroecològic és molt més que un producte que tingui segell o no. Es tracta més aviat, d’establir una relació directa amb qui produeix, que els productes siguin cultivats i manufacturats el més a prop possible i que, la relació de confiança amb qui produeix permeti saber coses sobre el seu projecte, sobre com el duu a terme, com produeix, sobre com respecta els ritmes i cicles de la natura.

Ens veiem als fogons!

photo_2016-04-19_08-31-12

OFERTA GASTRONÒMICA

ESMORZAR I BERENAR

Sucs de Cal Valls, torrades amb melmelada o embotit, croissants i alguna sorpresa més.

DINAR

La nostra intenció amb el menjador és oferir un menú de dos plats, nutritiu i equilibrat, cuinant productes de temporada cultivats de manera responsable, donant així accés a tothom a una alimentació saludable dins un marc de relacions de cures dins la comunitat.

Es podrà escollir entre diverses modalitats:

Primer + segon (aigua i pa)

Primer + segon (aigua i pa) + cafè + vi

Primer + segon (aigua i pa) amb abonament mensual

Cada dia es podrà escollir com a mínim entre dos primers i dos segons, que planificarem amb temps. Els menús es podran trobar calendaritzats a

http://laigualitaria.wordpress.com/menus-diaris o www.facebook/laigualitaria

Olla popular amb pa i aigua

Aquesta serà un plat contundent i complet per si mateix, una opció vegetariana i pensada per a persones amb pocs recursos però que vulguin alimentar-se bé i a un cost baix. Amb aquest plat fem una aposta política per sostenir als companys i companyes més precaris des del suport mutu, les cures i la confiança.

TAPES de tarda/vespre

Hi haurà hummus, patates braves, croquetes, bunyols, falafel, truita de patates, olives, patates xips… A més, els dimarts hi continuarà havent porcions de pizza. I aquesta primavera/estiu tenim tapes de temporada: albergínia amb sèsam torrat i mel i babaganush.

Bon profit!