Revolucio a l’espai de trobada!

Des de l’inici de curs a l’Espai de Trobada hem començat una petita revolució en el nostre funcionament, en els horaris, en els menús i en les salses. 

Ens agradaria que La Base fos un espai més de tarda que no de nit, on la gent pugui venir a menjar els nostres plats i entrepans i ajuntar-se amb la resta, organitzar-se o passar l’estona. Per això, hem invertit en neveres i instruments per millor en l’art de la cuina. Així. tindrem tots els dies almenys un plat per sopar, algunes tapes i pastissos.

Considerem vital la qüestió del menjar, per això us proposem els dilluns musicals amb bons àpats, dimarts de pizza, dijous de tapa gratis i divendres de creps. Tot a preus populars, tant per a les que s’ho curren com per a les persones que veniu a La Base. Aquesta transformació també arriba als entrepans. Renovem la carta donant més espai per a les opcions vegetarianes i incloent opcions veganes. Estarem a prova els primers mesos, així que no us talleu i dieu-nos què us sembla tot!

D’alta banda, i per rematar, els dilluns -i un dissabte al mes- els dedicarem a fer concerts i actuacions en un espai que denominem “Cultura de Base”: els dilluns de 20 a 22h (per no molestar a les veïnes!) i els dissabtes al migdia, és a dir, en la forma de vermut musical.

La Base és ja un espai d’autoorganització a diversos nivells de la vida quotidiana, és un espai de referència per moltes, on exposar les nostres propostes, apostes i inquietuds. Fem que sigui també un espai del barri, i per al barri, cuidant més a les veïnes, intentant estar més dins de La Base i no tant a la part de fora. Per fer-ho possible invertirem en jocs de taula per petar-la dins!

Cuidem-nos perquè som fràgils.

Espai de Trobada