Taller #OccupyLove a Babàlia I 29 de novembre a les 16:30 h

corazonDes de la cooperativa Esberla ens proposen una sèrie de tallers on treballar tecnologies que ens ajudin a enfrontar l’angoixa, la gelosia i les pors a desconstruir estructures relacions conegudes per poder construir-les des d’altres espais no possessius i no exclusius. Per detectar la fugida emocional i el capitalisme sexo-afectiu i per construir, entre totxs, un pensament polític des dels afectes. 

El taller #OccupyLove, que es celebrarà aquest 29 de novembre a l’espai de Babàlia (c/Radas 27), és un espai de reflexió sobre les nostres construccions amoroses i posa en pràctica eines que ens ajudin a trobar espais de consens, de cura i d’intercanvi no confrontacional. Es plantegen des de les relacions no-monògames i les xarxes afectives, sent però vàlids per repensar qualsevol tipus de construcció sexe-afectiva.
La tallerista serà Brigitte Vasallo: “Escriptora a batzegades, periodista a estones, mediadora intercultural a la primera de canvi, feminista sens dubte i activistes de les relacions sexe-afectives alternatives sempre”.
Podeu tenir més informació a través de l’esdeveniment que s’ha creat al Facebook, aquí.
 

La cita es a Babàlia el proper 29 de novembre de 16:30h a 20:30 h (c/Radas 27) Preu: 15 € per participant Inscripció a tallers@esberla.cat

Per una revolució dels afectes!