Un dia de treball en les obres

Com es veu en aquest vídeo tan maco, les obres porten un bon ritme, gràcies al gran esforç de l’equip paleta i col·laboradors/es. Però a causa d’aquesta dedicació intensiva, hi ha tasques que s’estan quedant òrfenes, així que fem una crida a tots/totes les que vulgueu participar en la construcció de l’ateneu sense involucrar-vos d’una forma tan física o presencial:

Quines altres formes hi ha de col·laborar?

· Tasques de gestió: Trucar per telèfon, demanar pressupostos, col·laborar amb l’equip de compres… Investigació de temes tècnics, etc. · Préstec d’eines. Des d’un trepant fins a un corró de pintura, qualsevol cosa serà molt benvinguda! · Llistat de materials: Ajuda’ns a aconseguir aquests materials [llistat] difonent la llista dividida, per sectors específics. · Disseny d’interiors: Incorpora’t a l’equip d’interiorisme per pensar el disseny i la decoració de l’espai! Més info»

Apropa’t i participa!

-Ens reunim tots els divendres a les 19h al terrat. -Dijous 22 a les 14:30 h: Dinar de feina. Reunió per parlar de la transferència de tasques, calendari d’obres i coordinació en general. Vine!