Xerrada i Sopar amb companyes de la ZAD | 26 de gener a les 19h

El 26 de gener a les 19h venen a La Base companyes de la ZAD a resoldre els nostres dubtes sobre el qui, què, com i fins a on volen arribar amb la seva lluita. Després soparem plegats amb els productes que ens han portat des de la ZAD.

La ZAD (Zone à Défendre) de Notre-Dame-des-Landes es troba en amenaça per part de l’Estat Francès. El 13 de gener hi ha un procés legal contra famílies que viuen a la zona on pot dictar-se la seva expulsió immediata. En resposta a això el dissabte 9 va haver-hi una forta mobilització a la perifèria de Nantes i altres punts de França i els bloquejos i talls de carreteres se segueixen perpetuant a dia d’avui.

A més, s’està realitzant un tour informatiu per explicar de primera mà la situació que estan vivint i què és la ZAD, per a la gent que està desconnectada del que es fa allà, així com parlar sobre estratègies comuns en el marc de la lluita pel territori. Dins aquest “infotour” tindrem l’oportunitat de trobar-nos, de compartir experiències, de resoldre dubtes i també de pensar respostes a nivell de Catalunya.

Si vols més informació sobre la situació actual de la ZAD i/o el comitè de suport de Catalunya: zadcatalunya.noblogs.org

  basebo