4t Aniversari de La Base – Celebrem-nos!

Fem quatre anys al barri del Poble Sec i ho volem celebrar amb totes vosaltres. Celebrar que malgrat tot, seguim, i aixó ja és molt, no?

Ens hem plantejat aquesta festa com un moment no només de trobar-nos, ballar-nos i compartir. També volem reimaginar les resistències amb les que vertebrem les nostres lluites als barris de la ciutat. Per a fer-lo possible, hem planificat tot un mes de febrer de xerrades, debats, projeccions, tallers…

Així, tindrem un dia gran de celebració, aquest dissabte 3 de febrer amb activitats molt diverses, dinar, sopar i festeta des de les 11:00 fins la 01:00. Al matí,  tindrem Vermuteka, organitzada per les companyes de La Rimaieta així que vingueu amb les criatures i gaudiu perquè s’ha preparat un programa molt potent. Tindrem, inclús, el III Torneig Backgammon ChampionSec!

Però, la cosa no acaba aquí. Aquest any hem planificat tot un mes de febrer en el que celebrar-nos i sobretot reimaginar les nostres resistències amb activitats durant tot el mes.

Aquí teniu el cartell de les xerrades, debats, projeccions, etc. Algunes no estan 100% confirmades però és interessant poder ja reservar data a les nostres agendes.

ATENCIÓ! Aquestes activitats comencen ja divendres 2 de febrer amb un debat molt necessari a les 19:00 : Antifeixisme comunal en xarxa. Com articular al territori un antifeixisme assumible per tothom? amb la participació d’interessants experiències de lluita.

Aquí el cartell amb tota la programació del mes on CELEBRAR-NOS!
#AniversariBase #Seguim #CelebremNOS #Fem4anys