Xerrada-debat “Construint una majoria social revolucionària al Kurdistan” I 29 de desembre a les 19 h

La BaseLa Base acull dimarts 29 de desembre a les 19 h la xerrada-debat “Construint una majoria social revolucionària al Kurdistan”, per parlar d’estructures i estratègies per a l’aplicació pràctica del confederalisme democràtic al Kurdistan.

Es comptarà amb les intervencions de Rojava Azadî (Madrid) i Azadî Plataforma (Barcelona). L’acte s’aprofitarà per presentar el llibre “La revolució ignorada” i la distribuïdora de Fanzines de Rojava Azadî. Al finalitzar la presentació es posarà música kurda i es projectarà material audiovisual recent.

“Construint una majoria social revolucionària al Kurdistan” vol posar sobre la taula la resistència de Kobanê, que va tenir una repercussió internacional en la lluita del poble kurd. Des d’aleshores Rojava s’ha convertit en un punt de referència per a molts moviments revolucionaris. Amb un model social que rebutja obertament les estructures d’estat i que col·loca l’alliberament de la dona i el respecte per la natura per sobre de les prioritats polítiques. Rojava està trencant motlles a l’Orient Mitjà i al món sencer. I és que la lluita del poble kurd va més enllà de Rojava, i la proposta política que plantegen (denominada “confederalisme democràtic”) també s’està desenvolupant a Turquia i a altres zones de Síria, buscant dur a terme a la pràctica la gran part de la teoria llibertària.